1 MAAND
GRATIS MILON

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Personal Trainer.

Personal trainer gezocht in Soest/Baarn? Personal training van boutique fitness Slim Street

Zoekt u een personal trainer? Personal training van boutique fitness Slim Street is een zeer effectieve training waarbij uw personal trainer exclusief tot uw beschikking staat. Wilt u het effect van een workout met een personal trainer, maar tegen aanzienlijk lagere kosten. Dan is training op de Milon Cirkel van boutique fitness en Milon Club Slim Street Baarn een uitstekend alternatief.
 

Personal trainer van boutique fitness Slim Street

Met personal training onder leiding van uw personal trainer van Slim Street Soest/Baarn haalt u doelgericht alle resultaten die u wenst. Van onze enthousiaste en gemotiveerde personal trainer in Soest of Baarn krijgt u complete persoonlijke trainingsbegeleiding aan de hand van trainingsschema’s op maat. Onder begeleiding van uw personal trainer vindt u balans in training, voeding en ontspanning.

Bereik uw persoonlijke doelen met personal training in Soest/Baarn

Uw personal trainer in onze vestigingen in Soest of Baarn geeft u één-op-één  begeleiding zodat u kunt bereiken wat u wilt, wat uw doelen ook zijn: van blijvend afvallen tot definitieve verandering van uw lifestyle en van verbetering van fysieke klachten tot toewerken naar een prestatiepiek, bijvoorbeeld een marathon.

De personal trainers van boutique fitness Slim Street Soest/Baarn helpen u veilig, doeltreffend en verantwoord op weg naar een sportief en gezond leven.

 

Milon Cirkel, hét alternatief voor de personal trainer in Soest/Baarn

Wilt u trainen met het effect van een personal training? Training op de Milon Cirkel van boutique fitness en Milon Club Slim Street is hét alternatief voor de personal trainer. Op uw eigen chipkaart staan al uw persoonlijke voorkeuren en de exacte persoonlijke afstellingen van alle toestellen in onze Milon Cirkel. Geen gedoe met instellingen: even de chipkaart laten lezen en binnen seconden kunt u beginnen aan uw training.
 

Gevarieerde oefeningen van slechts één minuut

Zo kunt u volledig focussen op uw training. U voert in snel tempo gevarieerde workouts van slechts één minuut uit op onze Milon Cirkel met twaalf toestellen. Zo gaat de Milon Cirkel nooit vervelen. Met slechts twee keer 35 minuten training per tien dagen behaalt u tot wel 15x meer resultaat dan met ‘gewone’ fitness.
 

Milon Cirkel + M5

Hebt u rugpijn? Of wilt u voorkomen dat u te maken krijgt met rugklachten? Combineer dan onze Milon Cirkel met M5-training. M5 van Slim Street Baarn is een training voor het complete bewegingsapparaat: sterke spieren en soepel, gezond bindweefsel. Want een sterke rug doet geen pijn.

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van SlimStreet bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

LEES MEER
Afvallen
fixed-col-3-img1

Wil je graag afvallen? Maar zie je er tegenop om te beginnen met moeilijke diëten en trainingsschema’s? Met de Milon Cirkel bij Slim Street hoef je slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

LEES MEER
Individuele begeleiding
fixed-col-3-img1

Er is altijd een Milon-coach aanwezig om je te begeleiden en te motiveren. De Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke polsband met chip zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint.

LEES MEER

Jouw doelstelling

Bij SlimStreet kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat. Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug! Bij SlimStreet sport je met 100% tevredenheidsgarantie!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico