1 MAAND
GRATIS MILON

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

M5

Rugklachten? Bestrijd ze effectief met M5 van Slim Street Baarn

Hebt u (vaak) last van rugklachten? Lijdt u aan hoge of juist lage rugpijn? Met de M5 training van Slim Street Baarn pakt u rugklachten grondig aan: effectief en blijvend. Onze M5-training is een methode voor het complete bewegingsapparaat: het versterkt uw spieren en het voorkomt en bestrijdt bindweefselproblemen. Want een sterke rug doet geen pijn.
 

Weg met die ellendige rugpijn!

Is uw rugpijn erg pijnlijk. Hindert het u bij alles wat u wilt doen of ondernemen, bij uw werk, hobby’s of dagelijks leven? Met M5 in combinatie met de Milon Cirkel van boutique fitness Slim Street Baarn zijn vele rugklachten op eenvoudige wijze effectief en structureel aan te pakken. Uw lichaam wordt op alle fronten fitter, krachtiger en gezonder.
 

Wat is M Five of M5?

M5 is een trainingscircuit met vijf apparaten voor een evenwichtige training gericht op versterking van de rug en het hele lichaam ter voorkoming en bestrijding van rugklachten. Vijf eenvoudige oefeningen die door medische wetenschappers zijn ontwikkeld op grond van de oorzaken van vele rugklachten. Zo bevat M Five ingenieuze achterwaartse bewegingen die de dagelijkse bewegingsroutine doorbreken.
 

Het effect van M Five

✔ verbetert uw spierkracht

✔ versterkt uw complete gestel

✔ verbetert uw atletisch vermogen

✔ verbetert uw bindweefsel

✔ activeert uw energiebanen

✔ bestrijdt én voorkomt rugklachten
 

De filosofie achter M Five

Het dagelijkse leven van de mens in de huidige tijd staat bijna haaks op onze evolutionaire ontwikkeling. Jagen en verzamelen hebben plaatsgemaakt voor een bureau met computer en lopen is vervangen door achter het stuur zitten. Te weinig, onnatuurlijk bewegen en veelvuldig zitten leiden tot klachten aan het bewegingsapparaat. Constant gebogen gewrichten gaan pijn doen en ongebruikte spieren worden slap. De vijf apparaten van M5 rekken en trainen spieren, gewrichten en bindweefsel door middel van natuurlijke bewegingen. Ook stimuleert het de ademhaling, bloedcirculatie en energiestromen. Five werkt, u voelt het effect bijna onmiddellijk.

 

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van SlimStreet bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

LEES MEER
Afvallen
fixed-col-3-img1

Wil je graag afvallen? Maar zie je er tegenop om te beginnen met moeilijke diëten en trainingsschema’s? Met de Milon Cirkel bij Slim Street hoef je slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

LEES MEER
Individuele begeleiding
fixed-col-3-img1

Er is altijd een Milon-coach aanwezig om je te begeleiden en te motiveren. De Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke polsband met chip zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint.

LEES MEER

Jouw doelstelling

Bij SlimStreet kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat. Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug! Bij SlimStreet sport je met 100% tevredenheidsgarantie!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico