1 MAAND
GRATIS MILON

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Fysiotherapie.

Fysiotherapie in Baarn bij Slim Street Baarn

Voor fysiotherapie in Baarn kunt u terecht bij boutique fitness Slim Street Baarn. In onze gym bieden de fysiotherapeuten van fysiotherapie De Bundeling behandeling en begeleiding van onze sporters. U kunt hier terecht voor behandeling en preventie van onder meer sportblessures. Fysiotherapie De Bundeling biedt diverse disciplines binnen de fysiotherapie. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden van de fysio van Slim Street Baarn
 

Algemene fysiotherapie

Persoonlijke, deskundige en professionele begeleiding gericht op pijnvermindering, verbetering van de beweeglijkheid en functieherstel. Op grond van lichamelijk onderzoek, stelt de fysiotherapeut van Slim Street Baarn een behandelplan op en bespreekt dit met de patiënt.

Acupunctuur

De acupuncturist herstelt energiestromen in het lichaam door kleine naaldjes in een meridiaan van het lichaam in te brengen. Deze pijnloze behandeling verlicht de pijn en helpt ziekten genezen.

Claudicatio

Hebt u claudicatio of etalagebenen voeren de slagaders in uw benen te weinig zuurstof aan voor de spieren die u gebruikt bij het lopen. Oorzaken zijn onder meer roken, hoge bloeddruk, diabetes, overgewicht en te weinig lichaamsbeweging. Met onder meer begeleiding bij looptraining kan de fysiotherapeut van Slim Street Baarn de klachten verbeteren en soms zelfs verhelpen.

COPD

COPD is chronische ontsteking van het slijmvlies van de luchtwegen. Inspannen is lastig, waardoor afnemende conditie op de loer ligt. Klachten verergeren hierdoor. Onze fysiotherapeut kan u leren hoe u  de klachten zoveel mogelijk beperkt door op de juiste manier in beweging te komen. Ook kan onze fysio in Baarn bijdragen aan een effectieve manier om slijm op te hoesten, zodat uw ademhaling verbetert en het gemakkelijker is om uw conditie op peil te houden.

Dry Needling

Dry-needling is behandeling van chronische spierklachten die leiden tot onder meer hoofdpijn, lage rugklachten, tennisarmen en golfersellebogen. Met acupunctuurnaalden worden triggerpoints in de spieren aangeprikt, waardoor spieren snel en effectief ontspannen. Meestal is verbetering direct voelbaar: de spier wordt soepeler, de beweeglijkheid vergroot en de pijn vermindert direct.

Geriatrische fysiotherapie

Fysiotherapie voor ouderen wordt bij Slim Street Baarn verzorgd door de geriatriefysiotherapeut. Deze heeft zich gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen die te maken hebben met complexe gezondheidsproblematiek. Zij volgen met name oefentherapie, gericht op het herwinnen en omgaan met verlies van mobiliteit en zelfstandigheid.

Kinderfysiotherapie

Door bijvoorbeeld aandoeningen aan de zintuigen, organen, het zenuwstelsel of het houdings- en bewegingsapparaat kan de motorische ontwikkeling van kinderen haperen. Omdat het dan niet spelenderwijs gaat, hebben deze kinderen extra oefening nodig . Onze kinderfysiotherapeut is specialist in het herkennen en gericht behandelen van diverse fysieke klachten bij kinderen.

Manuele therapie

De manueel therapeut bij Slim Street Baarn is een fysiotherapeut met extra kennis van de bewegingsmogelijkheden van het lichaam en in het bijzonder van de wervelkolom. De manueel therapeut beoordeelt het complete lichaam, bekijkt alle gewrichten in samenhang, zoekt verbanden en kijkt verder dan de specifieke klacht om te komen tot een analyse van de problemen en gerichte manuele behandeling. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct na de behandeling merkbaar, gewrichten functioneren beter en bewegen gaat gemakkelijker.

Medical Taping

Behandeling door medical tape op de betreffende lichaamsdelen te plakken. De tape stabiliseert de gewrichten en stimuleert de spierfuncties en de bloed- en lymfecirculatie door verschillende plaktechnieken. De tape biedt steun en belemmert de bewegingsvrijheid niet. Het is een eenvoudige, niet-belastende en effectieve behandeling.

Oedeemtherapie

Oedeemtherapie is effectieve behandeling van oedeem en lymfoedeem, vochtophopingen in delen van het lichaam. De oedeemtherapeut bij Slim Street Baarn pakt de klachten aan door middel van compressietherapie, manuele lymfedrainage, oefentherapie, ademtherapie, voorlichting en lymfetaping.

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van SlimStreet bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

LEES MEER
Afvallen
fixed-col-3-img1

Wil je graag afvallen? Maar zie je er tegenop om te beginnen met moeilijke diëten en trainingsschema’s? Met de Milon Cirkel bij Slim Street hoef je slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

LEES MEER
Individuele begeleiding
fixed-col-3-img1

Er is altijd een Milon-coach aanwezig om je te begeleiden en te motiveren. De Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke polsband met chip zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint.

LEES MEER

Jouw doelstelling

Bij SlimStreet kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat. Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug! Bij SlimStreet sport je met 100% tevredenheidsgarantie!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico