1 MAAND
GRATIS MILON

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Boutique Fitness.

Boutique fitness met Milon Cirkel en M5

Wilt u gevarieerd trainen in een aangename sfeer? Boutique fitness Slim Street Baarn is een gezellige, huiselijke omgeving. Kom ook naar onze Milon Club en voel u fit, sterk en gezond met ons totaalconcept voor vitaliteit: Milon Cirkel + M5. In de warme omgeving van onze boutique fitness in Baarn met gezellige koffiehoek – de koffie en thee zijn gratis – ontsnapt u even helemaal aan de dagelijkse drukte.
 

Gezellig sporten en toch uw doelen halen

Boutique fitness Slim Street Baarn maakt fitness leuk. In onze kleinschalige, gezellig aangeklede gym krijgt u kwalitatief hoogwaardige training onder leiding van onze bevlogen instructeurs. Met motiverende coaching en praktische lifestyle-adviezen helpen zij u bij het snel en effectief halen van uw doelstellingen.
 

Slank en fit in slechts 2x 35 minuten per 10 dagen met onze Milon Cirkel

Voel u slank en fit in slechts twee workouts van 35 minuten workout per tien dagen. Kom trainen op de Milon Cirkel van boutique fitness Slim Street Baarn en behaal tot wel 15x meer resultaat dan met reguliere fitness. U traint veilig, blessurevrij en bijzonder gevarieerd: na een minuut op het ene krachttoestel, is de volgende al aan de beurt. Zo gaat de Milon Cirkel nooit vervelen.
 

Alle toestellen automatisch perfect ingesteld

Bij boutique fitness Slim Street Baarn krijgt u een persoonlijke chipkaart. Hierop staan al uw persoonlijke gegevens, zoals doelstellingen en optimale instellingen van alle fitnesstoestellen in onze Milon Cirkel. De apparaten lezen uw kaart en stellen zich aan de hand van de data volautomatisch perfect op maat in voor u: de perfecte zithouding, beweging en weerstand.
 

Weg met rugklachten met M5 van boutique fitness Slim Street Baarn

Met de M5 training van Slim Street Baarn pakt u hoge of lage rugpijn effectief en blijvend aan. Rugklachten verdwijnen dankzij doelgerichte training: uw rug en uw hele lijf voelen sterker aan.

 

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van SlimStreet bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

LEES MEER
Afvallen
fixed-col-3-img1

Wil je graag afvallen? Maar zie je er tegenop om te beginnen met moeilijke diëten en trainingsschema’s? Met de Milon Cirkel bij Slim Street hoef je slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

LEES MEER
Individuele begeleiding
fixed-col-3-img1

Er is altijd een Milon-coach aanwezig om je te begeleiden en te motiveren. De Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke polsband met chip zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint.

LEES MEER

Jouw doelstelling

Bij SlimStreet kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat. Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug! Bij SlimStreet sport je met 100% tevredenheidsgarantie!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico