1 MAAND
GRATIS MILON

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Bedrijfsfitness.

Natuurlijk biedt Slimstreet ook de mogelijkheid van bedrijfsfitness aan. Vele bedrijven zijn inmiddels aangesloten bij een bedrijfsfitness platform. Op deze manier wordt het abonnementsgeld geheel of gedeeltelijk vergoed of op een fiscaal vriendelijke manier via het salaris verrekend.

Slimstreet is aangesloten bij twee van de grootste aanbieders in Nederland: Nationaal Bedrijfsfitness Plan en Bedrijfsfitness Online. Vraag bij uw werkgever bij welk platform deze is aangesloten.

Werkgevers die nog niet zijn aangesloten bij een bedrijfsfitness platform kunnen ook rechtstreeks met Slimstreet bedrijfsfitness voor de medewerker opzetten. In dat geval kunt u hier contact met ons opnemen.

 

Bedrijfsfitness Nederland

Nationaal Bedrijfsfitness Plan

<Naam fitnesscentrum> is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen!

Neemt jouw bedrijf nog geen deel aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Ga dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl en tip je werkgever. Of neem voor meer informatie contact op met Bedrijfsfitness Nederland, de organisatie die het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor werkgevers geheel kosteloos verzorgt.

Bedrijfsfitness Nederland

Postadres             Postbus 842, 8440 AV Heerenveen

Telefoon               0513 – 633 111

Fax                         0513 – 636 050

Email                     info@bfnl.nl

Internet                 www.bedrijfsfitnessnederland.nl


Banners: zie MijnBFNL voor downloads

Hyperlink voor banners: http://www.bedrijfsfitnessnederland.nl

 

Bedrijfsfitness Online

BEDRIJFSFITNESSONLINE

BedrijfsFitnessOnline is een online bedrijfsfitnessplatform voor organisaties die bedrijfsfitness willen faciliteren tegen zeer gunstige tarieven.  Bedrijfsfitness via BedrijfsFitnessOnline is mogelijk voor alle bedrijven, ledenservices, ZZP’ers, (sport)verenigingen en/of bedrijvenverenigingen. Daarnaast maakt het niet uit of het om een organisatie met 1 of 10.000 werknemers gaat: bedrijfsfitness is er voor iedereen! Via BedrijfsFitnessOnline kun je door middel van korting en fiscaal voordeel tot maar liefst 71% besparen op je ‘huidige’ sportschoolabonnement. Op deze manier word je sportschoolabonnement bij SlimStreet nog aantrekkelijker!

Voordelen van BedrijfsFitnessOnline

  • Altijd sporten met voordeel
  • Ook als je al lid bent, kun je overstappen op het voordeeltarief
  • De korting geldt ook voor introducés
  • Inclusief fiscaal voordeel tot totaal 71% korting

Check of jouw organisatie al is aangesloten bij BedrijfsFitnessOnline!

Het aantal aangesloten organisaties blijft groeien. Fitte werknemers zijn namelijk minder vaak ziek en zorgen voor een gezonde organisatie. De kans is dus groot dat ook jouw organisatie zich al bij BedrijfsFitnessOnline heeft aangesloten. Benieuwd of jouw organisatie al is aangesloten? Neem dan contact op met BedrijfsFitnessOnline via sales@bedrijfsfitnessonline.nl of 070-3014034. Zij zullen je zo snel mogelijk laten weten of je via BedrijfsFitnessOnline kunt sporten en hoe je van dit voordeel kunt genieten!

Interesse?

Is jouw werkgever nog niet aangesloten bij BedrijfsFitnessOnline, maar zou je hier graag gebruik van willen maken? Benader BedrijfsFitnessOnline en vraag een brochure aan, zij nemen dan vrijblijvend contact op met jouw werkgever. Ben jij degene die binnen de organisatie gaat over de bedrijfsfitnessregeling? Neem dan contact op met BedrijfsFitnessOnline via sales@bedrijfsfitnessonline.nl of 070-3014034. Ben je een ZZP’er? Dan kun je gebruikmaken van bedrijfsfitness voor ZZP’ers.

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van SlimStreet bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

LEES MEER
Afvallen
fixed-col-3-img1

Wil je graag afvallen? Maar zie je er tegenop om te beginnen met moeilijke diëten en trainingsschema’s? Met de Milon Cirkel bij Slim Street hoef je slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

LEES MEER
Individuele begeleiding
fixed-col-3-img1

Er is altijd een Milon-coach aanwezig om je te begeleiden en te motiveren. De Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke polsband met chip zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint.

LEES MEER

Jouw doelstelling

Bij SlimStreet kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat. Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug! Bij SlimStreet sport je met 100% tevredenheidsgarantie!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico