1 MAAND
GRATIS MILON

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Afvalprogramma.

Afvallen in Baarn? Afslanken en slank blijven met EasySlim, makkelijker dan u denkt

Afvallen in Baarn? Afslanken en slank blijven is gemakkelijker dan u denkt met Easyslim bij Slim Street Baarn. Geen superdieet, maar een realistische aanpassing van uw eet- en drinkpatroon waarbij u rekening houdt met uw persoonlijke omgevingsfactoren, werkzaamheden, karakter en discipline. Het moet gemakkelijk gaan, want alles wat moeilijk gaat,  is op lange termijn niet vol te houden.

Afvallen in Baarn begint met de EasySlim Voedingscursus

Slanker worden begint met kennis en inzicht. Daarom begint afslanken bij boutique fitness Slim Street Baarn met een voedingscursus. Tijdens vier bijeenkomsten in groepsverband leert u van alles over eten. Wat zijn dikmakers en wat is juist lekker én gezond? Wij vertellen u niet waaruit uw eetpatroon moet bestaan, want dat is heel persoonlijk. Tijdens de EasySlim Voedingscursus leert u zo veel over eten, dat u zelf een gezond voedingspatroon kunt samenstellen dat helemaal past bij uw smaak en leven.

Gewicht verliezen doet u tussen uw oren

Easyslim van Slim Street Baarn: snel afvallen

Snel afvallen zonder crashdieet. Het kan met Easyslim van Slim Street Baarn. Het EasySlim-programma verloopt in enkele fases onder het motto: gewicht verliezen doet u tussen uw oren.

EasySlim dieet

Om te beginnen helpen wij u bij het snel kwijtraken van de eerste kilo’s. Hierbij nuttigt u tijdelijk enkel 5 tot 7 EasySlim-producten per dag, aangevuld met heel veel water. Na enkele dagen heeft uw lichaam uw koolhydraatreserves opgebruikt.

EasySlim plus reguliere voeding

U gaat nu weer één en later twee reguliere maaltijden per dag eten, met magere vlees- of visproducten en groenten van de EasySlim-lijst, maar zonder koolhydraten zoals aardappelen, pasta, rijst, suikers of alcohol. Voor de overige maaltijden en tussendoortjes gebruikt u EasySlim-producten.

Terug naar reguliere voeding

U bouwt het gebruik van EasySlim-producten af en eet en drinkt weer ‘normale’ producten. Nu gaat u in de praktijk brengen wat u leerde op de cursus: lekker eten met zo weinig mogelijk vetten, suikers en alcohol. Helemaal zonder hoeft niet, u bepaalt zelf op welke manier minder calorieën nuttigen voor u goed vol te houden is. Wij helpen u bij bewustwording, bijvoorbeeld door u de etiketten op voedingswaren te leren begrijpen.

Enkele tips van EasySlim

✔ drink dagelijks twee liter water

✔ lees altijd de etiketten

✔ speel af en toe vals, anders kunt u niet winnen

✔ gebruik EasySlim producten slim

✔ doe 6x per maand de Milon Cirkel

Probeer de Milon Cirkel 1 maand gratis

Met Milon Cirkel wordt het een koud kunstje om weer fit te worden, en het is nog leuk ook! Wil jij graag afvallen met behulp van deze nieuwe manier van fitnessen? Meld je aan voor een gratis proefmaand bij SlimStreet. Vul het formulier in en laat je gegevens achter, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van SlimStreet bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

LEES MEER
Afvallen
fixed-col-3-img1

Wil je graag afvallen? Maar zie je er tegenop om te beginnen met moeilijke diëten en trainingsschema’s? Met de Milon Cirkel bij Slim Street hoef je slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

LEES MEER
Individuele begeleiding
fixed-col-3-img1

Er is altijd een Milon-coach aanwezig om je te begeleiden en te motiveren. De Milon-coach helpt je stap voor stap je doelen te bereiken en jouw persoonlijke polsband met chip zorgt dat je altijd op de meest optimale manier traint.

LEES MEER

Jouw doelstelling

Bij SlimStreet kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat. Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug! Bij SlimStreet sport je met 100% tevredenheidsgarantie!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico